Advies

De IT Management Group is gespecialiseerd in de inrichting en optimalisatie van uw beheer- en projectorganisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel ervaring met het inrichten van applicatiebeheer, functioneel beheer en technisch beheer. We helpen u bij het maken van keuzes over het inrichten en begeleiden van in- en uitbestedingstrajecten. Met onze beheeraudit kunnen wij de volwassenheid van uw IT organisatie meten en u adviseren over de te nemen stappen om uw dienstverlening te verbeteren.

Bij het inrichten van uw projectorganisatie adviseren wij u graag en ondersteunen u bij het implementeren van een passende projectstructuur. Deze structuur geeft u houvast om uw projecten met goed resultaat te kunnen uitvoeren. De structuur is in onze ogen de helft van het werk, de andere helft wordt bepaald door de vaardigheden van uw projectmanagers, projectleiders en projectmedewerkers. Wij ondersteunen u bij het optimaliseren van deze vaardigheden door coaching, opleiding en/of begeleiding.

Inrichten beheerorganisatie                Inrichten projectorganisatie
 
 
ICT en duurzaamheid                Risico- en kostenbeheersing

Wilt u gebruik maken van één van onze adviesdiensten? Neemt u dan contact met ons op. De IT Management Group levert kwaliteit en levert een oplossing die past bij uw situatie. Benieuwd naar de kosten? Vraagt u dan vrijblijvend naar een kostenindicatie.