Detachering

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met één van onze professionals? Dan helpen wij u daarbij graag. De IT Management Group werkt alleen met gedreven, deskundige ICT-professionals die kunnen rekenen op de ondersteuning van hun vakgenoten. U als opdrachtgever kunt daarom altijd vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals die zich inzetten voor uw organisatie.

De IT Management Group levert maatwerk en levert exact de professional die past bij uw situatie. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraagt u dan vrijblijvend naar een kostenindicatie of uurtarief.

Aanbod van Specialisten / Detachering

U kunt bij IT Management Group terecht voor tijdelijke inhuur van professionals op het gebied van o.a. IT Management, Projectmanagement, IT Architectuur, Testmanagement, Agile en Scrum specialisten en Security specialisten. Hieronder geven we een toelichting op een aantal disciplines:

IT Architecten (Enterprise Architect, Business Architect, IT Architect, Beheer Architect)
IT Management professionals (IT Manager, IT Auditor, Servicemanager, Service Level Manager, Functioneel beheerder)
Projectmanagement Professionals (Projectmanager, Portfoliomanager, Projectmedewerker, Projectondersteuner)
Testspecialisten (Testcoordinator, Testmanager, Testmedewerker, Tester)

Openstaande opdrachten / Detachering

IT Management Group is op dit moment op zoek naar gemotiveerde freelancers voor de volgende opdrachten:

Test Engineer – Utrecht
 
Heeft u interesse in één van bovenstaande opdrachten? Stuurt u dan een e-mail naar info@itmg.nl met een korte motivatie en een bijgewerkt CV. U kunt zich ook als freelancer aanmelden bij de IT Management Group. Op het moment dat een opdracht beschikbaar komt die past op uw profiel, nemen wij contact met u op.