Masterclass IT Architectuur

Praktisch inzicht in de verschillende vormen van IT Architectuur

Prijs: € 1050,-

Duur: 2 dagen
Locatie: Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent

Trainingsdata Masterclass IT Architectuur
20-11-2019 t/m 21-11-2019 (Antwerpen)

 
Inschrijven    Contact    Brochure

In deze Masterclass IT Architectuur van 2 dagen krijgt u praktisch inzicht in de wereld van de IT Architectuur. U wordt meegenomen in de basisbegrippen en concepten van IT Architectuur. U krijgt inzicht in de verschillende vormen van IT Architectuur waarbij de verschillende invalshoeken vanuit de business, informatie en technologie worden belicht. De belangrijkste architectuurraamwerken en modellen zoals NORA, GEMMA en MARIJ worden besproken. Tenslotte krijgt u inzicht in de tools, architectuurtalen en best practices die worden gebruikt in de IT Architectuur zoals TOGAF, Archimate en DYA.

Uw profiel
Bent u werkzaam in één van de hierna volgende functies of aandachtsgebieden? Dan is de Masterclass IT Architectuur voor u interessant: IT manager, hoofd IT, unit manager, teammanager, coördinator functioneel beheer, systeembeheerder, technisch applicatiebeheerder, applicatiebeheerder, informatiemanager, hoofd I&A, testcoördinator, testmanager, architect, functioneel beheerder, service level manager, changemanager. Qua instapniveau voor deze Masterclass adviseren wij ongeveer drie jaar ervaring met een of meer onderwerpen die onder het aandachtsgebied van IT architectuur vallen.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte masterclass IT Architectuur komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Concepten en fundamenten van IT Architectuur

2. Verschillende soorten IT Architectuur
– Enterprise architectuur
– Business architecuur
– Informatie architectuur
– Technische architectuur
– Service Oriented Architecture
– Security Architecture

3. Architectuur raamwerken en -talen:
– TOGAF
– Archimate
– DYA
– Zachman

4. Architectuur referentie materialen
Onder andere:
– Business Model Canvas
– Enteprise Integration Patterns

5. Enterprise Architectuur (TOGAF) en de relatie met overige raamwerken:
– ITIL
– COBIT
– PRINCE2
– SABSA

6. Toepassen van IT Architectuur in de praktijk
– Lessons learned in de praktijk

Trainingsduur en kosten
De Masterclass IT Architectuur duurt 2 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen € 1050,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Als u tijdens de training wil meelezen met de sheets dan vragen wij u uw eigen device mee te brengen.

Docent en locaties
De Masterclass Service Level Agreements wordt gegeven door een van de ervaren docenten/consultants van de IT Management Group. Onze docenten/consultants zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Servicemanagement en zelf als consultant/coach actief in het bedrijfsleven, waardoor zij een goed beeld hebben van het hedendaags servicemanagement in de praktijk. De masterclass wordt gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Antwerpen, Brussel en Leuven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure