Over ITMG

De IT Management Group staat voor kwaliteit. ITMG is dé specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw beheerorganisatie. De IT Management Group traint, adviseert en ondersteunt uw beheerorganisatie op het gebied van servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, risicomanagement, kostenbeheersing en outsourcing.

De IT Management Group biedt organisaties gedreven, deskundige professionals die kunnen rekenen op ondersteuning van hun teamgenoten. U als opdrachtgever kunt vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals.

De IT Management Group richt zich op zowel profit als non-profit organisaties die het IT-Management kostenbewust willen inrichten of veranderen.

De IT Management Group levert onder andere diensten aan:

ING   Dunea   Symantec
Kwantum   Humiq   Stichting Bibliotheek.nl
Delta Netwerkbedrijf   DNA   ADT
Avanade   DBCOnderhoud   Robidus
Europoolsystem   Realworldsystems   Hotelschool Den Haag
PGGM   Staatsolie   Elisabeth
Thales   Organge   PMT
PGGM   CSM   Uniserver
Grafisch Lyceum Rotterdam   Provincie gelderland   TU Delft
Baltimore Aircoil Company   Odin Groep   IKNL
Tata Consultancy Services   ASR   AMC
Zorg en Zekerheid   Actuera   B-Critical
Gemeente Den Haag   Gemeente Amsterdam   Gemeente Eindhoven
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid   Ministerie van Infrastructuur en Milieu   ZonMW
Ziekenhuis Rijnland   Ziekenhuis Jeroen Bosch   Zuidzorg
Universitair Medisch Centrum   Vestia   Staedion
Citco   Centrum voor Dienstverlening   Alrijne Zorggroep
       

 

Missie en Visie

Missie
De IT Management Group stelt zich tot doel te complexiteit van de ICT zodanig te ontrafelen en begrijpbaar te maken dat organisaties in staat worden gesteld hun ICT-processen en -voorzieningen optimaal in te zetten om zo hun bedrijfsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Visie
De (IT-) omgeving van een organisatie is continu in beweging. Het beheersen van deze omgeving grenst aan het onmogelijke. ITMG maakt deze omgeving beheersbaar door het promoten en implementeren van best-practices waardoor begrippen eenduidig worden gedefinieerd en eenduidige communicatie mogelijk wordt gemaakt. ITMG bevordert dat de vraag van de klant en het aanbod van ITMG op het gebied van servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, risicomanagement, kostenbeheersing en outsourcing op elkaar aansluiten. Dit doet ITMG door die IT-professionals aan zich te verbinden, die optimaal kunnen bijdragen aan het realiseren van de specifieke doelstellingen van haar opdrachtgevers. ITMG verdiept zich daartoe – in nauw overleg met de opdrachtgever – in de vraagstelling en levert maatwerk. ITMG staat borg voor de kwaliteit en professionaliteit van degenen die zij voordraagt door een bewezen kwaliteitsstandaard te hanteren. De IT Management Group streeft samen met de klant naar het optimale resultaat.