Vacatures en Stage

De IT Management Group is op zoek naar ICT-specialisten op het gebied van servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, risicomanagement, kostenbeheersing en outsourcing. Specialisten die zich willen aansluiten bij de IT Management Group dienen minimaal aan het volgende profiel te voldoen:

  • HBO-opleiding of hoger;
  • Ruime ervaring binnen het werkgebied (servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, risicomanagement, kostenbeheersing en outsourcing);
  • Gecertificeerd in één of meer van de betreffende werkgebieden.

Specialisten die zijn aangesloten bij de IT Management Group kunnen worden ingezet bij klanten van de IT Management Group. Zij delen kennis, kunde en best practices met de overige ITMG-specialisten. De IT Management Group is daarbij eindverantwoordelijk en zet de standaard voor het gewenste kwaliteitsniveau. De IT Management Group biedt alleen de beste professionals aan bij haar klanten. Specialisten die werken voor de IT Management Group kunnen rekenen op een passend uurtarief.

Specialisten die zijn aangesloten bij de IT Management Group blijven zelfstandig werkzaam of werken op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Op het moment dat een specialist werkzaam is via de IT Management Group, draagt de specialist hiervoor een vergoeding af aan de IT Management Group.

Bent u een zelfstandige specialist op het gebied van servicemanagement, projectmanagement, testmanagement, risicomanagement, kostenbeheersing en outsourcing en wilt u zich aansluiten bij de IT Management Group, meldt u zich dan aan als ITMG specialist. In het aanmeldformulier wordt u gevraagd om naast uw persoonlijke gegevens uw opleidingen en werkervaring in te vullen.

Op het moment dat een klant een opdracht verstrekt aan de IT Management Group zal na de initiële intake en advisering door de partners van de IT Management Group de database van specialisten worden geraadpleegd om te bepalen welke specialist het best kan worden ingezet op de opdracht. Op het moment dat u voor het eerst voor de IT Management Group wordt ingezet, zult u eerst worden uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek.

Aanmelden bij de IT Management Group

Heeft u voordat u zich aanmeldt behoefte aan een oriënterend gesprek, neemt u dan vrijblijvend contact op met de IT Management Group.

Stage

Op zoek naar een leuke stageplek en een opleiding waarbij ICT of marketing een grote rol speelt? Neem dan contact op met de IT Management Group. Wij hebben regelmatig leuke afstudeeropdrachten en we begeleiden mensen graag in de eerste stappen op de arbeidsmarkt.