Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Antwerpen, Brussel, Leuven

De IT Management Group verzorgt de Professional Scrum Product Owner training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kan vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Deze tweedaagse training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) bereidt u voor op het officiële examen van scrum.org. Scrum is een raamwerk voor Agile management van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software Professional Scrum Product Owneropleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij de sleutelwoorden. Deze training gaat specifiek in op de rol van de Product Owner en leert u hoe de Return On Investment (ROI) te maximaliseren en de Total Cost of Ownership (TCO) te optimaliseren van uw softwareproducten en systemen.

Deze training kenmerkt zich door theorie direct gevolgd door praktijkopdrachten zodat de theorie meteen in de praktijk kan worden toegepast. U leert de waarde van de huidige systemen te optimaliseren en hoe requirements te ordenen om nog beter te kunnen reageren op veranderende inzichten in o.a. de markt. Deze scrum training leert u de technieken en principes om met succes de rol van Product Owner in te vullen!

Uw profiel
Deze training is geschikt voor iedereen die vanuit de business betrokken is bij software ontwikkeling, maar is ook geschikt voor professionals die voornemens zijn om binnen een organisatie de rol van Product Owner op zich te gaan nemen. De doelgroep bestaat daarom uit onder meer Product Managers, IT Development Managers, Project Managers en Teamleiders met verantwoordelijkheid voor de delivery van een product of dienst vanaf het concept tot aan de eindgebruikers.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training Professional Scrum Product Owner komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Scrum framework & principes: wat is scrum en wat zijn de kernprincipes?;
• Scrum rollen, scrum events en scrum artifacts: hoe is scrum opgebouwd, en hoe ziet het framework er inhoudelijk uit?
• Value Driven Development: waarde toevoegen voor onze klant is key in scrum, waarom is dit zo en hoe kunt u hiermee omgaan?
• Product Management: hoe past de product lifecycle in het scrum framework?
• Managing Requirements: hoe gaat u om met het beheren en prioriteren van veranderende requirements?
• Planning Releases/Lean Planning: hoe gaat u om met uw planning, omdat scrum geen lange termijn planning kent?

De voertaal van de training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) is Nederlands. Het materiaal voor de training (trainingsmateriaal en e-book) is Engelstalig.

Voorbereiding
Om optimaal voorbereid te zijn op deze training adviseren we vooraf aan de training de scrumguide (www.scrumguides.org) door te nemen. Er is geen specifieke voorkennis nodig. Het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van productontwikkeling, productmanagement en het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.

Trainingsduur en kosten
De training Professional Scrum Product Owner duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt € 250,- excl. BTW. Het examen wordt online in het Engels afgelegd. Het examen duurt 60 minuten en betreft 80 meerkeuzevragen. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de tweede trainingsdag afgelegd, maar kan op een zelf uitgekozen moment worden afgelegd. De IT Management Group zal hiertoe aan de examenkandidaten een voucher aanleveren.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Antwerpen, Brussel en Leuven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Eerstvolgende startdata Professional Scrum Product Owner

 
Inschrijven    Contact    Brochure