Archimate Certified

Prijs: € 500,-
Duur: 1 dag
Locatie: Antwerpen, Brussel en Leuven

De IT Management Group verzorgt de ArchiMate® 2.1 Certified training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

Inschrijven    Contact    Brochure

ArchiMate® is een open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor enterprise-architecturen. De taal wordt ondersteund door diverse modelleerhulpmiddelen voor IT-architectuur van verschillende leveranciers. De taal is gebaseerd op IEEE-standaard 1471. Sinds 2008 wordt ArchiMate® als open standaard ondersteund en beheerd door The Open Group. ArchiMate® bestaat uit een algemene taal voor het beschrijven van het ontwikkelen, onderhouden en operationaliseren van bedrijfsprocessen, organisatiestructuren, informatiestromen, IT-systemen en technische infrastructuren. Door het vastleggen in een standaardtaal wordt het mogelijk op een eenduidige manier te communiceren over het ontwerp en de toetsing daarvan. Ook maakt de vastlegging het mogelijk verschillende versies van een architectuur te beheren.

Archimate bestaat – net als TOGAF® – uit 2 levels. Het eerste level, Archimate level 1 (Archimate® Foundation), geeft inzicht in de basisconcepten van Archimate®. Het tweede level, Archimate Practitioner of Archimate Certified, geeft een verdieping van het foundation niveau en inzicht in meer complexe modelleervraagstukken.

Uw profiel
Bent u werkzaam als business architect, enterprise architect of IT architect? Of werkt u als IT consultant en wilt u ArchiMate® gaan toepassen in uw werk? Of is certificering in ArchiMate® voor uw werk van belang? Dan is de training ArchiMate® 2.1 wat u zoekt. Na succesvolle voltooiing van het examen kunt u als ArchiMate 2.1 Certified Professional registreren bij The Open Group.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training Archimate Certified komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. ArchiMate® verdieping
2. Complexe modelleervraagstukken
3. Examentraining Archimate Certified

Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen. De ArchiMate en TOGAF trainers van de IT Management Group zijn zelf werkzaam als Enterprise Architect. Naast de theorie kunt u dus vele voorbeelden uit de praktijk verwachten. U kunt zelf ook voorbeelden uit uw praktijk naar voren brengen. Tijdens de training wordt u voorbereid op het examen.

Om als ArchiMate gecertificeerd architect bij The Open Group geregistreerd te worden, dient u succesvol een multiple choice examen af te leggen.

BYOD en digitaal
Om tijdens de training direct aan de slag te kunnen gaan, wordt u verzocht een eigen laptop mee te brengen. Het materiaal dat bij deze training hoort, wordt digitaal geleverd.

Trainingsduur en kosten
De training duurt 1 dag. De kosten voor de training bedragen € 500,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt € 345,- excl. BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Antwerpen, Brussel en Leuven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Inschrijven    Contact    Brochure