ITIL® Continual Service Improvement

Prijs: € 1250,-
Duur: 3 dagen
Locatie: Antwerpen, Brussel en Leuven

09-09-2019 t/m 10-09-2019 en 16-09-2019 (Brussel)

De IT Management Group verzorgt de training ITIL CSI op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

Zie ook onze ITIL Continual Service Improvement trainingen op diverse locaties in Nederland

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Binnen de certificering van ITIL® worden vier niveaus onderscheiden: Foundation, Intermediate, Expert en Master. Deze training maakt deel uit van het Intermediate niveau van de ITIL® certificering en is één van de zogenaamde Lifecycle Modules van de certificeringmethodiek. Met het behalen van dit examen behaalt u 3 credits en bent u dus een stap verder in uw ITIL® certificering. Een uitgebreide toelichting op de certificeringmethodiek van ITIL® kunt u hier terugvinden.

Uw profiel
Bent u (IT-) Manager, teamleider, proceseigenaar, ICT-consultant, ICT-professional of Service Level Manager en bent u verantwoordelijk voor het managen, besturen, coördineren, integreren en/of implementeren van IT Continual Service Improvement processen en functies? Én u wilt de kwaliteit van dienstverlening verhogen? Dan is de training ITIL® Continual Service Improvement wat u zoekt!

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training ITIL Continual Service Improvement krijgt u inzicht in:

1. Handreikingen om de activiteiten en technieken binnen ITIL® Continual Service Improvement te kunnen managen en besturen;
2. Introductie, doel en uitgangspunten van Continual Service Improvement;
3. Het proces, de methoden, technieken, principes, concepten en activiteiten binnen Continual Service Improvement;
4. Analyse, rechtvaardiging en selectie van de implementatiemethoden;
5. Uitdagingen, kritische succesfactoren en risico’s.

Voorkennis
Om het examen ITIL® Continual Service Improvement te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het ITIL® Foundation versie 3 certificaat of het ITIL® Foundation versie 2 certificaat aangevuld met het Bridge certificaat voor ITIL® V3. Werkervaring in het vakgebied strekt tot aanbeveling.

Trainingsduur en kosten
De training ITIL Continual Service Improvement duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1250,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt €300,- excl. BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Antwerpen, Brussel en Leuven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure