ITIL® Managing Across the Lifecycle

Prijs: € 1750,-
Duur: 4 dagen
Locatie: Antwerpen, Brussel en Leuven

De IT Management Group verzorgt de training ITIL MLC op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

Zie ook onze ITIL Managing Across the Lifecycle trainingen op diverse locaties in Nederland

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Binnen de certificering van ITIL® worden vier niveaus onderscheiden: Foundation, Intermediate, Expert en Master. Om het ITIL® Expert niveau te kunnen behalen, dienen kandidaten deze training te volgen. Met deze training zijn 5 credits te verdienen in de nieuwe certificeringmethodiek. Met het behalen van dit examen bent u dus een stap verder in uw ITIL® certificering. Een uitgebreide toelichting op de certificeringmethodiek van ITIL® kunt u hier terugvinden.

Uw profiel
Wilt u zich certificeren tot ITIL® Expert, dan kunt u zich daarop voorbereiden door de training ITIL® Managing Across the Lifecycle te volgen.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training ITIL Managing Across the Lifecycle komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Introductie in de business en management issues van IT Service Management
2. Planning en implementatie van IT Service Management
3. Strategische veranderingen en risicomanagement
4. Organisatorische uitdagingen en de relatie met overige (industrie)standaarden

Voorkennis
Om het examen ITIL Managing Across the Lifecycle te kunnen afleggen, dient u 17 credits te hebben behaald in de nieuwe certificeringmethodiek van ITIL®.

Examen
Het examen wordt afgenomen in het Engels.

Trainingsduur en kosten
De training ITIL Managing Across the Lifecycle duurt 4 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1750,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt €300,- excl. BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Antwerpen, Brussel en Leuven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure