ITIL® Expert Track

Prijs: € 7100,- Bring Your Own Device (BYOD)
Duur: 19 of 20 dagen
Locatie: Antwerpen, Brussel en Leuven

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Met het ITIL Expert Track wordt u door de IT Management Group begeleid naar de officiële ITIL Expert certificering. Om te komen tot de ITIL Expert certificering zijn er verschillende mogelijkheden. Voor het behalen van het ITIL Expert niveau heeft u in totaal 22 credits nodig. U heeft na het behalen van het examen ITIL Foundation (totaal 2 credits) de vrije keuze om minimaal 15 credits te behalen uit de Lifecycle Modules (3 credits per training) of de Capability Modules (4 credits per training). In elk geval dient u óók het examen ‘Managing Across the Lifecycle’ met goed gevolg af te leggen (5 credits) alvorens u zich met recht een ITIL Expert mag noemen.

Uw profiel
Het track ITIL Expert is geschikt voor iedere IT Management professional die zichzelf het complete gedachtengoed van ITIL eigen wil maken. Na het doorlopen van het track bent u een expert in ITIL en kunt u vanuit elke ITIL rol opereren. U heeft niet alleen kennis van uw specifieke rol of functie maar kunt ook adviseren richting uw vakgenoten. Doordat u het totale vakgebied overziet, kunt u een rol spelen bij ITIL-implementaties en kunt u goed beoordelen welke ITIL-aspecten binnen een organisatie moeten worden benadrukt en welke niet. Vanuit de volgende functies kunt u het ITIL Expert traject starten:

– IT Manager
– Servicemanager
– Service Level Manager
– Change- of Releasemanager
– Incidentmanager
– IT (out)sourcingsspecialist
– Deliverymanager
– Infrastructuurmanager
– IT organisatieadviseur
– Procesmanager

U kunt bij de IT Management Group kiezen voor een ITIL Expert Track op basis van Capability modules of voor een ITIL Expert Track op basis van Lifecycle modules. Ook is het mogelijk een combinatietrack samen te stellen op specifiek verzoek. Neemt u dan contact met ons op en wij zullen het gewenste track in overleg met u samenstellen.

ITIL Expert Track op basis van Capability modules
Kiest u voor het ITIL Expert Track op basis van Capablity modules dan doorloopt u de gehele ITIL bestpractice met de volgende modules:

ITIL® Operational Support & Analysis (4 dagen)
ITIL® Planning, Protection & Optimization (4 dagen)
ITIL® Release, Control & Validation (4 dagen)
ITIL® Service Offerings & Agreements (4 dagen)
ITIL® Managing Accross the Lifecycle (4 dagen)

Het is ook mogelijk om een andere volgorde aan te houden. U moet alleen afsluiten met de module ITIL® Managing Accross the Lifecycle.

Heeft u een module al gevolgd en kunt u daarvan uw officiële certificering overleggen, dan krijgt u daarvoor vrijstelling. U kunt ook vrijstelling krijgen wanneer u één of meerdere Lifecycle modules heeft gevolgd. Uw vrijstelling wordt dan in overleg met u overeengekomen.

ITIL Expert Track op basis van Lifecycle modules
Kiest u voor de het ITIL Expert Track op basis van de Life Cycle modules dan doorloopt u de gehele ITIL bestpractice met de volgende modules:

ITIL® Service Strategy (3 dagen)
ITIL® Service Design (3 dagen)
ITIL® Service Transition (3 dagen)
ITIL® Service Operation (3 dagen)
ITIL® Continual Service Improvement (3 dagen)
ITIL® Managing Accross the Lifecycle (4 dagen)

Het is ook mogelijk om een andere volgorde aan te houden. U moet alleen afsluiten met de module ITIL® Managing Accross the Lifecycle.

Heeft u een module al gevolgd en kunt u daarvan uw officiële certificering overleggen, dan krijgt u daarvoor vrijstelling. U kunt ook vrijstelling krijgen wanneer u één of meerdere Capability modules heeft gevolgd. Uw vrijstelling wordt dan in overleg met u overeengekomen.

Voorkennis
Om te kunnen deelnemen aan het ITIL Expert Track van de IT Management Group, dient u in het bezit te zijn van het certificaat ITIL Foundation.

Trainingsduur en kosten
Het ITIL Expert Track duurt 20 dagen (ITIL Capability Expert Track) of 19 dagen (ITIL Lifecycle Expert Track). De kosten voor deze track bedragen €7100,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Heeft u al één van bovenstaande modules met goed gevolg afgelegd, dan brengen wij per Capability module €1500,- in mindering op de kosten. Per Lifecycle module brengen wij €1000,- in mindering op de kosten. Het examengeld bedraagt voor elke module €300,- excl. BTW. Wij vragen u uw eigen device mee te brengen naar de training.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Antwerpen, Brussel en Leuven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure