TMap Suite Test Engineer

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Antwerpen, Brussel en Leuven

De IT Management Group verzorgt de training TMap Suite Test Engineer op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

Zie ook onze TMap Suite Test Engineer trainingen op diverse locaties in Nederland.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Wat is TMap?
Test Management Approach, gewoonlijk kortweg TMap genoemd, is een testmethode voor software. TMap Suite Test Engineer is de vernieuwde versie van de TMap Engineer training. De IT industrie verandert razendsnel en het vak van tester wordt daardoor steeds complexer. De laatste jaren is het aantal nieuwe ontwikkelmethoden, mensen en technologieën in de IT toegenomen. Het belang van een uitstekende softwarekwaliteit wordt ook steeds groter. Alle aspecten van het dagelijks leven worden inmiddels volledig ondersteund door het gebruik van software.

De TMap Suite is het resultaat van een volledige vernieuwingsslag in TMap om in een nieuwe tijd een tester optimaal te kunnen ondersteunen. De testmethode TMap heeft een lange geschiedenis: TMap is als teststandaard toonaangevend. Honderden organisaties passen – wereldwijd – TMap toe.

De TMap Suite reikt alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

De TMap Suite Engineer training is gebaseerd op hierna volgende drie uitgangspunten die gezamenlijk de TMap Suite beschrijven.

1.De TMap Human Driven aanpak die speciaal ontwikkeld is voor de nieuwe Agile en Human Driven wereld, die bij steeds meer organisaties binnendringt. Niet langer is het proces leidend, maar het team (met daarin de testers) bepaalt zelf hoe ze met een kwaliteitsgedreven aanpak het gewenste resultaat kunnen bereiken.
2. De aanpak TMap NEXT voor resultaatgedreven testen. De aanpak die past bij traditionele ontwikkelomgevingen die nog steeds bij veel organisaties relevant zijn.
3. De building blocks van TMap Next. Die beschrijven specifieke oplossingen voor testproblemen die door testers op een flexibele manier in hun testaanpak kunnen worden toegepast. Voorbeelden van building blocks zijn:
Assignment, Product Risk Analysis (PRA), Quality Policy,Test Organization,Integrated Test Organization, Test Design, Test Strategy, Test Varieties, Performance Testing, Development Quality Measures, Crowd Testing, SAP Testing, Model Based Testing, Test Environment, Test Manager, Test Plan, Structured Reviewing, Usability Testing, Using Test Tools, Test Tool Implementation.

Tijdens de training TMap Suite Test Engineer gaat u aan de slag met het faseren van testen en testontwerptechnieken. Verder leert u de Business Driven Test Management aanpak en de adaptieve testmethode toepassen. Na afloop van de training TMAP Suite Test Engineer beschikt u over de kennis om als zelfstandig tester aan de slag te gaan.

Uw profiel
Bent u een (beginnende) tester. Of bent u gebruiker, ontwikkelaar of beheerder en houdt u zich vanuit die rol bezig met het testen van informatiesystemen en softwareproducten? Dan is de training TMap Suite Test Engineer de juiste training voor u!

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training TMap Suite Teste Engineer komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Het kader en het belang van testen;
. De TMap Suite
. Gestructureerd testen;
. De essenties van TMap;
2. Fasering van acceptatietesten en systeemtesten;
3. Testmanagement activiteiten
4. Testuitvoerende activiteiten
5. Het ontwerpen van testen;
6. Ontwikkeltesten;
5. Examentraining.

Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Certificaat
Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat TMap Suite Test Engineer.

Examen en voertaal
De prijs voor het ITMG TMap Suite Test Engineer examen is €175,- excl. BTW. De voertaal van de training is Nederlands. Het examen kan in meerdere talen worden afgenomen.

Trainingsduur en kosten
De training TMap Suite Test Engineer duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

 
Inschrijven    Contact    Brochure