TMap Suite Test Master

Prijs: € 1250,-
Duur: 3 dagen
Locatie: Antwerpen, Brussel en Leuven

De IT Management Group verzorgt de training TMap Suite Test Master op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

Zie ook onze TMap Suite Test Master trainingen op diverse locaties in Nederland.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

De wereld van IT verandert snel. Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Dit heeft niet alleen betrekking op technologie, maar ook op de manier van werken. Time-tomarket en kostenreductie worden met de dag belangrijker. Deze ontwikkelingen worden soms gezien als een bedreiging voor de kwaliteit van ontwikkelde softwareproducten. Met een mensgedreven en kwaliteitsgerichte aanpak bieden deze manieren van werken juist kansen om de kwaliteit van software te verbeteren. De TMap® Suite, met daarin TMap® HD – de mensgerichte en kwaliteitsgedreven aanpak, TMap NEXT® en de building blocks, bevat alles wat organisaties nodig hebben om de kwaliteit van software te verbeteren. De testmethode TMap® heeft een lange geschiedenis: TMap® is als teststandaard toonaangevend sinds 1995. Honderden organisaties passen – wereldwijd – TMap® toe.

De TMap® Suite is het resultaat van een vernieuwing in TMap®. De TMap® Suite reikt u de mogelijkheden aan om alle testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. In de module TMap® Suite Test Master krijgt u inzicht in hoe TMap Next® is uitgebreid tot de TMap® Suite en hoe u als Test Master de onderdelen van de TMap® Suite succesvol kunt toepassen.

Uw profiel
Bent u in de praktijk bezig met testmanagement activiteiten en bent u bijvoorbeeld werkzaam als testmanager, testcoördinator, testconsultant of testadviseur? Of wilt u graag uw kennis uitbreiden met kennis over de testmethode TMap Suite? Dan is de training TMAP Suite® Test Master de juiste training voor u.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Dag 1
– Introductie TMap
– Examenspecificaties
– Managen Overall Testactiviteiten:
– Mastertestplan
– Testen en Agile
– Business Driven Test Management
– TMap Human Drive
– Quality Driven / Human Driven
– Recap dag 1

Dag 2
– Testbegroting
– Testvariëteiten
– Test Approaches
– Bevindingen procedure
– Bijsturen Testproces
– Test Infrastructuur
– Teststatistieken
– Toetsen
– Fasering testen
– Recap dag 2

Dag 3
– Kwaliteitsbeleid
– Kwaliteitsmaatregelen
– Testorganisaties
– Testomgevingen
– Testtoolbeleid
– Traditioneel en Agile
– Examenvoorbereiding

De theorie wordt afgewisseld met oefeningen en examenvoorbereiding.

Voorkennis en ingangseisen
Voorkennis op het niveau van de module TMap® Suite Test Engineer is gewenst. Uitgebreide ervaring met gestructureerd testen is gewenst. Functionele basiskennis van informatica wordt bekend verondersteld.
Deelname aan een TMap® Suite Test Master training bij een door EXIN geaccrediteerde opleider (Accredited Training Provider) wordt aanbevolen.

Certificaat
Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat TMap Suite Test Master.

Examen en voertaal
Het TMap® Suite Test Master examen wordt direct aansluitend aan de laatste trainingsdag op de trainingslocatie afgelegd. De prijs voor het ITMG TMap Next® Test Manager examen is €250,- excl. BTW. De voertaal van de training is Nederlands. Het examen kan in veel talen worden afgelegd, waaronder het Nederlands.

Trainingsduur en kosten
De training TMap Suite Test Master duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1250,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

European Competence Framework (e-CF)
Het certificaat sluit als volgt aan bij het e-Competence Framework:


Meer informatie over het E-CF is hier terug te vinden.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure